Var du lycklig farmor? (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
36
Utgivningsdatum
2016-02-22
Förlag
Novellix
Medarbetare
Wester Norgren, Petra (form)
Dimensioner
147 x 105 x 3 mm
Vikt
46 g
SAB
Hc
ISBN
9789175891057
Var du lycklig farmor? (häftad)

Var du lycklig farmor?

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2016-02-22
59
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Var du lycklig med farfar? Flickan tittade upp frå n bröllopsfotografiet som hon lyft ner från byrån och såg utforskande på sin farmor.

Frågan får Hedvig att blicka tillbaka på sin ungdom och på tiden då hon uppvaktades av William och Kurt två bröder som baåda taävlade om hennes gunst. William, glad och skämtsam som just flyttat till Paris och erbjuder henne en framtid där. Och Kurt, som just förlorat sin fru i barnsaäng, men som letar efter någon ny att älska. Hon tänker tillbaka på valet hon gjorde och på det liv som blev. Var du lycklig farmor? är en varm berättelse om kärlek, förväntningar och ett livsavgörande brev i mellankrigstidens Stockholm.

Novellen är den uppskattade programledaren och journalisten Malou von Sivers skönlitterära debut. von Sivers är främst känd för programmet Efter Tio på TV4, men har även en gedigen journalistisk karriär bakom sig. År 2014 belönades hon med Lukas Bonniers Stora Journalistpris.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Var du lycklig farmor?. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Veckotidningssmörja
    alfacroma, 3 januari 2018

    Någon mer klyschig, patetisk och sentimental veckotidningssmörja får man leta efter. Påminner om ett slags förvrängd version av filmklassikern "Rebecka" eller om de osannolika glamourresorna i gamla drömtidningen "Starlet". Där ser man - är man kändis ger förlagen ut vilken litterär smörja som helst. De flesta av oss skulle nog kunna tota ihop något på den här nivån. Utan tvekan. Trist!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Malou Von Sivers