Var du lycklig farmor? (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (22.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Malou von Sivers
Utgivningsdatum
2016-10-04
Förlag
Novellix
Illustratör/Fotograf
Petra Wester Norgren
ISBN
9789175891590
Var du lycklig farmor? (ljudbok)

Var du lycklig farmor? Ljudbok

(7 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2016-10-04

Styckköp

19

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Var du lycklig farmor? är en varm berättelse om kärlek, förväntningar och ett livsavgörande brev i mellankrigstidens Stockholm. Novellen är den uppskattade programledaren och journalisten Malou von Sivers skönlitterära debut. von Sivers är främst känd för programmet Efter Tio på TV4, men har även en gedigen journalistisk karriär bakom sig. År 2014 belonades hon med Lukas Bonniers Stora Journalistpris.

Bröllopet hade varit ståtligt och Kurt hade stått rak i ryggen bredvid sin unga hustru utan att med en min röja vad han kände. Hedvig hade bett en inre bön att han skulle se på henne, bara ett enda kort ögonblick, men brudgummen hade blicken stelt riktad mot prästen under hela vigseln. Hedvig hade blinkat bort tårarna som trängde fram bakom floret och kämpat med känslan av att vara utlämnad till en främmande man med två främmande barn, i ett främmande land.

Det här är en ljudnovell från Novellix, inläst av författaren själv. Novellix ger ut noveller; nyskrivet och klassiker, en novell per bok. Läs mer på novellix.se.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Malou Von Sivers