Tretton dagar med John C (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
20
Utgivningsdatum
2018-04-30
Förlag
Novellix
Översättare
Helen Ljungmark
Medarbetare
Ceken, Michael (form)
Dimensioner
148 x 14 x 3 mm
Vikt
31 g
SAB
Hce.016
ISBN
9789175892726
Tretton dagar med John C (häftad)

Tretton dagar med John C

(14 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad Svenska, 2018-04-30
59
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Vad gör man om man hittar en mobiltelefon, där kärleksfulla och utmanande sms hela tiden plingar till? Svarar man och låtsas vara föremålet för personens åtrå och längtan? Ska man rent av stämma träff?

Var är du älskling? Det har gått 2 dagar!!!
Miranda stirrade på meddelandet, rynkade pannan och stoppade sedan ner telefonen i fickan och började gå. Det vore dumt att lämna den i gräset. Hon skulle tänka ut vad hon skulle göra med den när hon kom hem.


Den framgångsrika feel good-författaren Jojo Moyes, vars succéroman Livet efter dig har sålts i över en halv miljon exemplar bara i Sverige, bjuder här på en riktig liten bladvändare som tar en oväntad vändning.

Jojo Moyes debuterade 2002 med romanen Det skyddande regnet, men det verkliga genombrottet kom med succén Livet efter dig (2012) som har översatts till flera olika språk och sålts i över 8 miljoner exemplar världen över. Boken filmatiserades 2016 och Jojo Moyes själv skrev manus.

Moyes har under sin karriär tilldelats ett flertal priser för de totalt tolv böcker hon har skrivit. Senaste romanen är En andra chans, utgiven på svenska av Printz Publishing i mars 2018. Tretton dagar med John C är hämtad ur novellsamlingen Ensam i Paris och andra historier (Printz Publishing 2017).

Novellix ger ut små, snygga böcker med en novell per bok. Både klassiker och nyskrivet - allt ifrån Virginia Woolf till Håkan Nesser! Samtliga böcker med originalomslag av svenska formgivare, illustratörer och konstnärer. Novellix-novellerna säljs både styckvis och förpackade i fina presentaskar. Stora läsupplevelser i ett litet format.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Tretton dagar med John C. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Ingen bok ett tunt häfte
  Observer, 9 augusti 2021

  Trodde det var en pocket med det var ett häfte på 17 sidor som kostade 59 kr! Absolut inte läsvärt.

 2. Tretton dagar med John C
  Ewa Hardelin, 13 januari 2020

  En underhållande novell med en spännande twist som gör att man sätter sig upp en bit i soffhörnet. En verklighetsrelaterad novell som erbjuder njutbar läsning en kort stund.

 3. Fel att kalla detta en bok!
  MaKa, 4 oktober 2019

  Blev grymt besviken när jag väntade mej en ny läsupplevelse och endast hittade ett litet häfte som snarare innehöll en novell.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Jojo Moyes