Svartkonst (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Utgivningsdatum
2014-04-18
Förlag
Mörkersdottir förlag
ISBN
9789175990224
Svartkonst (e-bok)

Svartkonst (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2014-04-18
75
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
SÖDER OM Stockholm finns en sömnig förort. Där höghusens ljus blandas med mörkret från skogen. En plats där människorna skrattar, gråter och lever i lampornas sken, medan skuggorna tittar på.
När Gina var liten brukade hon drömma om älvor. De vackra små varelser som dansade under huden på döda djur och fick henne att le. Sedan blev hon äldre och slutade drömma. Efter att hennes bror funnits drunknad finns det inte längre någonting att skratta åt. Bara mörkret finns kvar, som börjat krypa allt närmare höghusen. Svarta malar till förortens ljus.
Där finns en flicka som brukade dansa med älvor. En pojke som lekte med skuggorna i skogen. En vän som fick världen att brinna. Och en främling som hörde det som klöste under jorden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jonas Lejon

  • Skuggvakt

    Jonas Lejon

    Större delen av sitt liv har Kim levt i Stockholm, mitt bland de lysande lamporna och eviga ljuden. Men efter att hon fyllt 25 år bestämmer hon sig för att flytta tillbaka till sin familjs stuga i den norrländska skogen. Väl där försöker hon bygga...

  • Där mina rötter blir aska

    Jonas Lejon

    "Hon stirrade ut genom kikhålet, men såg först ingenting, bara svärta och någonting... vitt i en gloria runt det stora svarta. Hennes panna rynkades och munnen öppnades i förvirring, tills hon insåg vad hon tittade på. Flämtande lät hon luckan fal...

Bloggat om Svartkonst