Nordland (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Nordland (del 1)
Antal sidor
299
Utgivningsdatum
2014-09-04
Upplaga
1
Förlag
Mörkersdottir Förlag
Dimensioner
210 x 140 x 19 mm
Vikt
377 g
SAB
Hc
ISBN
9789175990231
Nordland (häftad)

Nordland

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2014-09-04

Slutsåld

NÄR SILKE Meister, 16 år, börjar gymnasiet tror hon att allt ska bli bättre. Men att bo i en håla som Silvbro med endast ett gymnasium blir inte den förändring hon hoppats på. Efter en katastrofal nollningsfest och Facebook-
kapning beslutar hon sig för att lämna den här världen för det parallella universum som hon hittat till tidigare.
I den andra världen träffar hon Yrsa och Unna, som båda är på flykt Yrsa från att bli bränd som häxa, Unna från sin far som hållit henne som slav. De beger sig långt norrut i Nordland, till den ökända Fenmarken där draugar
fortfarande sätter skräck i befolkningen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Nordland. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Super!
  thegreenjade, 27 oktober 2014

  En av de bästa böcker jag läst på länge! Lite seg ibland, men när man väl kom in i den var den jättespännande och jag blev väldigt nyfiken på hur det ska gå! När kommer fortsättningen?
  Gillar man böcker med övernaturliga inslag, typ Twilight och Cirkeln, kommer man älska den här!

 2. "realistisk fantasy"- Åsa Kan skriva!
  Dr Billy Sigvard Andreasson, 29 september 2014

  En ovanligt intressant bok - även för en ny fantasy-läsare. Handlar egentligen om ungdomars vanliga problem i dagens Sverige men du får också en "resa" in i en "annan värld", nämligen Europa på medeltiden där "Nordland" motsvarar nuvarande Svea rike. Spännande intrig och utmärkt skriven (bra språkligt).
  Författaren är visserligen biolog men är förvånansvärd väl bevandrad i nordisk mytologi! Boken särskilt riktad till ungdomar i tonåren.

Visa alla 2 recensioner