Serahema Saporium 1:2. Bäraren (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Serahema Saporium (del 2)
Utgivningsdatum
2014-12-15
Förlag
Mörkersdottir förlag
Dimensioner
231 x 155 x 20 mm
Vikt
482 g
SAB
Hc
ISBN
9789175990460
Serahema Saporium 1:2. Bäraren (häftad)

Serahema Saporium 1:2. Bäraren

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2014-12-15

Slutsåld

En björnjakt slutar i katastrof och den unga sköldmön Disa ställs inför ett val som får större konsekvenser än hon anar. I jakten på Åskvigg upptäcker Elderim mörka sidor hos sig själv och tvivlet gnager inom honom. Hur långt är han beredd att gå i sökandet efter svärdet? Mordet på kung Danim tvingar prins Kevin att slutligen
ta sitt ansvar som tronarvinge. En häxjakt på savmästare tar vid, men då fyra diplomater från Niriat anländer börjar en annan lösning växa fram. Kyrkan vacklar och Mörkret breder sakta ut sig över Serahema. Den väldiga lindormen vaknar ur sin dvala
med glupande hunger.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Serahema Saporium 1:2. Bäraren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ett riktigt äventyr
  Patrik Centerwall, 10 juni 2016

  Det är ett medryckande och spännande fantasyäventyr som Marcus Olausson serverar i sina böcker om Serahema Saporium. Del två är snäppet vassare än del ett och bådar gått för den avslutande delen i trilogin. Flera gånger under läsningen kan jag inte låta bli att tänka att det här känns som ett riktigt klassiskt rollspelsäventyr - och när jag säger det menar jag det verkligen på bästa möjliga sätt!

 2. Fantastisk fortsättning, fängslande berättelse
  Kaparn , 6 februari 2015

  Denna bok bjuder på många upplevelser. Den målar upp fascinerande miljöer, kittlar fantasin, innehåller mörka händelser men blandar även detta med genuint rolig komik.

  Jag sträckläste boken på ett dygn och var helt fast. Väntar otåligt på fortsättningen!

  Rekommenderas varmt.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Marcus Olausson