Skägget (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
214
Utgivningsdatum
2015-04-09
Förlag
Mörkersdottir förlag
Dimensioner
211 x 141 x 10 mm
Vikt
271 g
SAB
Hc
ISBN
9789175990637

Skägget

(5 röster)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2015-04-09

Slutsåld

Hela Peter Nagys världsbild förändras när han på sin 30-årsdag får ett skägg som växer i ett hisnande tempo. Centimetrar blir till decimetrar på några få timmar.

Tillsammans med sin excentriske svärfar István beger han sig till Ungern där en tvist mellan skägg och släthyade har grott under en lång tid och skäggets existens varit en infekterad fråga. Peters uppgift är att ställa allt till rätta med hjälp av sin nya ansiktsbehåring.

I Skägget får du följa med på en burlesk och absurd resa kantad av egenartade händelser och unika karaktärer där skägget på gott och ont har en stor betydelse.

Peter M Eronson är född 1981 och uppvuxen på Hisingen i Göteborg. Han har tidigare skrivit fem böcker om öl, varav en handlar om hembryggning. Följ honom gärna på bloggarna Fat & flaska och Eronson på pränt. Skägget är hans romandebut.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Skägget. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Rolig bok i Paasilinna-stil
    Kristina Sjögren, 16 maj 2015

    Har just läst nyutkomna Skägget, vilken fick mig att skratta högt. En lite galen berättelse i rak och kärv Paasilinna-stil (eller om man så vill, Hundraåringen-stil) om en ung man som tas i besittning av en envis skäggväxt och sedan råkar ut för ett äventyr. En maskulin feel-good-historia som faktiskt även innehåller en droppe allvar: folkliga konflikter och hur de kan lösas på ett skäggigt sätt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Peter M Eronson