Blod, droger och rock'n'roll : en berättelse om överlevnad (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (144.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Janique Svedberg
Utgivningsdatum
2014-11-07
Förlag
Tundell Salmson audio
ISBN
9789176070208
Blod, droger och rock'n'roll : en berättelse om överlevnad (ljudbok)

Blod, droger och rock'n'roll : en berättelse om överlevnad Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2014-11-07

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Min historia börjar när jag är elva år och skriker till min mamma att jag hatar henne. Den kvällen tar hon livet av sig. Jag är övertygad om att mina elaka ord var droppen, att hon inte orkade leva längre. För att kunna stå ut, för att kunna överleva, behövde min sorg, ilska och rädsla få ett utlopp. Det började med ett myggbett och min idé att sätta en gaffel i myggbettet. Det gjorde fruktansvärt ont och började blöda. Men då kände jag det ett moln av bomull som omslöt mig. Mina känslor kom ut med blodet som rann ner från min arm och för första gången sedan min mammas död kände jag mig lugn. Janique Svedberg

16-år gammal lämnar Janique Sverige för att turnera som dansare och sångare med Kid Creol and the Coconuts och umgås med musikens superstjärnor. Hon har haft Mick Jagger på middag, festat runt med Prince och Kevin Costner och turnerat med Bruce Springsteen.
Fram till den dag Janique blev fri från piller och alkohol, levde hon ett liv utan känslor, ett liv i skuggan av andras personligheter och drömmar. Detta är en bok där du får följa med på turné, flytta till New York, öppna gallerier världen över, leva med i ett liv som många drömmer om och som till det yttre är spännande och glamoröst, men som alltför ofta kantas av sorg, rädsla, blod, droger och självdestruktivt sex.

Janique Svedberg bor i New York sedan 28 år och 2010 var hon en av de svenska New Yorkfruarna i TV3, en upplevelse som hon ser tillbaka på med blandade känslor. Janique jobbar med missbruksfrågor och föreläser om alla slags destruktiva beteenden via sitt företag Road To Recovery med kontor i New York, Los Angeles, Stockholm och Dubai. Hon driver också en privat praktik i New York där hon specialiserat sig på destruktiva beteenden som drog- och alkoholmissbruk, medberoende, sex och självskador.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Janique Svedberg

  • Blod, droger & rock'n'roll

    Janique Svedberg

    Min historia börjar när jag är elva år och skriker till min mamma att jag hatar henne. Den kvällen tar hon livet av sig. Jag är övertygad om att mina elaka ord var droppen, att hon inte orkade leva längre. För att kunna stå ut, för att kunna överl...