Heroine (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Inläsare
Unni Drougge
Utgivningsdatum
2015-06-08
Förlag
Tundell Salmson audio
Illustratör/Fotograf
Jenny Salmson
ISBN
9789176070260
Heroine (e-bok)

Heroine (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2015-06-08
59
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Wenke är en framgångsrik ensamstående karriärkvinna i trettiofemårsåldern. Men hon känner hur hennes karriär och hennes ungdom glider ifrån henne. Wenke känner hur hon faller. Hon kryssar mellan skönhetskirurgen och terapeuten men ingenting hjälper förrän hon oavsiktligt hamnar på ett möte för anonyma narkomaner. Där berörs hon djupt av en man med trasig bakgrund som rest sig ur ett tungt heroinmissbruk, men som trots sitt missbruk haft en juriskarriär.

Wenke döljer ett avancerat tablettmissbruk för att komma över sorgen över ett förlorat barn. Den nye mannen fyller henne med en närhet hon saknat och de inleder en symbiotisk relation. Hon vill förstå varför en så attraktiv och välutbildad man sjunkit så djupt.

Logiken i deras symbiotiska relation leder henne att sätta sin kropp i pant. För att förhindra att mannen återfaller i missbruk låter hon honom leda henne in i ett svårt heroinberoende.

Så småningom kommer hon i kontakt med en värld av knarksmuggling, prostitution och vapenhandel.

Hon intalar sig själv att hennes färd in i heroinets värld bara är ett researcharbete för en ny dokumentär. Men till slut har Wenke inget kvar utom sitt liv. Ett liv hon tvingas kämpa för.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Unni Drougge