Gudarnas föda - den som dödar (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Mira Wallin (del 1)
Utgivningsdatum
2015-05-12
Förlag
Tundell Salmson audio
Illustratör/Fotograf
Jenny Salmson
ISBN
9789176070376
Gudarnas föda - den som dödar (e-bok)

Gudarnas föda - den som dödar (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2015-05-12
69
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Mira Wallin, som driver ett chocolaterie i Sverige, reser till Haiti för att tillsammans med bönderna förädla kakaoböner och skydda regnskogens kakaoträd. Men väl på plats möter hon oväntat motstånd, bland annat från drogsmugglare som desperat försöker skydda sin verksamhet. Hon dras in i en internationell och kriminell härva inom råvaruhandeln. När hon plötsligt försvinner följer hennes haitiska vänner och exmaken spåren som hon har lämnat efter sig. Men det är spår som även andra bevakar.
Vad eller vem är det som hotar i Haitis djungel? Vem följer varje steg som Mira tar och varför? Svaren döljer sig bland annat i ett brev från 1566.

Gudarnas föda - den som dödar är en verklighetsbaserad spänningsroman om liv och död. Det är den första fristående delen i en trilogi. Här möts historia och realism, autentiska och fiktiva personer, laglydighet och korruption, mod och ondska, fattiga kakaobönder och västerländskt välstånd.

Gudarnas föda - den som dödar är en prisbelönt bok. Winroth fick priset Best Fundraising Book vid Gourmand World Cookbook Award 2013, där deltagare från 171 länder tävlade. "Gudfadern - öga för öga", del tre i berättelsen om Mira Wallin, utkommer under 2015.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna-Sofia Winroth

  • Lillan & Tiss letar chokladträd

    Anna-Sofia Winroth

    "Lillan & Tiss letar chokladträd" är första boken i en bilderboksserie om hur Lillan & Tiss åker jorden runt och tar reda på fakta om saker som de i vanliga fall köper i mataffären eller tar fram ur köksskåpet men aldrig har sett...

  • Guds moder : röd hämnd

    Anna-Sofia Winroth

    Guds Moder-röd hämnd är den fristående fortsättningen på "Gudarnas föda-den som dödar (sålt över 8000st). Böckerna är spänningsromaner med verklighetsbaserad spelplan. Är Mira död eller håller hon sig undan friviliigt? I så fall, var finns ho...