Offshore (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (140.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Marie Richardson, Jakob Eklund
Utgivningsdatum
2015-11-06
Förlag
Tundell Salmson audio
ISBN
9789176070543
Offshore (ljudbok)

Offshore Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2015-11-06

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Isak är djuphavsdykare vid oljeborrplatt-formarna i Nordsjön och hans hustru Ingrid arbetar på ett äldreboende. Isaks arbete tar all hans koncentration i anspråk, det är spännande med ständigt nya utmaningar och han tjänar bra med pengar. Efter en månad till havs kommer han hem som efterlängtad helgpappa och älskare. Men sedan? Under mannens bortavaro sköter Ingrid allt det vanliga, det så kallade lilla livet, det som Isak aldrig hinner komma in i.

Offshore är ett modernt äktenskapsdrama som ställer frågan om de äkta hälfterna någonsin ska få varandra? Kan man få kärlek, respekt och gemenskap när man lever så skilda liv? Hur vidmakthålls längtan och passion? Vad för man vidare till nästa generation?

Sagt om Offshore:
"Aino Trosell är värd en stor läsekrets. Hon är helt enkelt en nordisk författare och vi har inte så många av den sorten".
Göteborgs-Tidningen

"Offshore är en roman med en nästan thriller-liknande spänning, och det är uppenbart att Aino Trosell i den här boken visar att hon är en ovanlig och ovanligt intressant författare."
Göteborgs-Tidningen

"När Trosell visar sin bästa sida, tror man att man faktiskt förstår någonting om den sårbara människans natur och hennes förmåga att hela sig själv. Det ger respekt."
Göteborgs-Posten
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Aino Trosell