Boven i mitt drama kallas kärlek (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Inläsare
Unni Drougge
Utgivningsdatum
2016-11-13
Förlag
Tundell Salmson audio
Illustratör/Fotograf
Jenny Salmson
ISBN
9789176070918

Boven i mitt drama kallas kärlek E-bok

E-bok,  Svenska, 2016-11-13
69
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Boven i mitt drama kallas kärlek är en hänsynslöst uppriktig berättelse om vad som händer inom en människa som offrar allt för kärleken men endast får slag tillbaka.

Unni lever ensam med sina fem barn. Hon har landat i tillvaron efter en uppslitande skilsmässa, är etablerad som författare, flitigt anlitad som föreläsare och har många vänner. Så gör Niclas entré, och de blir besinningslöst förälskade. Han är ung och vilsen, men Unni stöttar honom - hon anar bara inte till vilket pris. Utåt är de ett lyckligt par, men hemma är tillvaron allt annat än idyllisk. Hon reser runt i Sverige och föreläser om mäns våld mot kvinnor men lever själv i ett misshandelsförhållande. Samtidigt som hon hjälper Niclas att bygga upp en framgångsrik karriär som litterär agent offrar hon sin egen. Niclas svartsjuka styr snart hela hennes liv. Bit för bit släpper hon taget om det viktigaste hon har: barnen, vännerna, skrivandet ...

Unni Drougge skonar ingen, allra minst sig själv, när hon beskriver sitt eget sönderfall. Boven i mitt drama kallas kärlek är en självbiografisk roman om hur destruktiv kärlekens kraft kan vara, hur den kan få oss att hamna i ett helvete - men också hur man hittar styrkan att ta sig därifrån.
"Den här boken skrev jag för att emotionellt överleva något av det mest plågsamma jag varit med om. Jag har valt att vädra mina lakan öppet, det finns inga mellanlägen. Det är allt eller inget. Raden av misshandlade kvinnor som trampat på samma mina flera gånger är lång, och därför känns det viktigt att blotta alla skrymslen utan att väja för vare sig erotik, vrede eller självdestruktivitet. Jag vill också beskriva något som de flesta kanske inte inser: att det är oerhört mödosamt och tidskrävande att komma igen efter ett långvarigt förtryck."
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Unni Drougge