Lean & Agil ledare : praktisk teori för förändringsledarskap (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
312
Utgivningsdatum
2014-04-29
Upplaga
1
Förlag
Tredemedia Sverige AB
Dimensioner
210 x 145 x 20 mm
Vikt
496 g
SAB
Qbab
ISBN
9789176091210

Lean & Agil ledare : praktisk teori för förändringsledarskap

Häftad,  Svenska, 2014-04-29
280
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Program för ledarutveckling bör överensstämma med aktuella samhällstrender och värderingar. Dessutom är det viktigt att helhetsgrepp, praktisk användbarhet och gedigen forskningsbas, är vägledande när man väljer ledarutvecklingsprogram.
I boken, Lean & Agil Ledare, utvecklas behovet av ett anpassat, agilt, förändringsledarskap och de viktigaste färdigheterna för att ta sig dit. Boken betonar perspektiv, helhet och aktualitet beträffande ledarutveckling, med hänsyn till aktuella forskningsrön och omvärldstrender. I ett begränsat urval av färdighetsområden beskriver boken de kanske viktigaste kompetenserna för att driva Lean och agila förhållningssätt för ledare.
Syftet med boken är att ge dig, som är ledare, ansvarig för ledarutveckling eller bara intresserad, insikter om vad som krävs för att skapa hållbara initiativ för Lean och Agilt förändringsledarskap. En förhoppning är också att boken, genom en mångfald konkreta exempel, ska vara en inspiration till strategier för utveckling av ledarkompetens.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lean & Agil ledare : praktisk teori för förändringsledarskap
  2. +
  3. Processbaserad verksamhetsutveckling : varför, vad, hur?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Processbaserad verksamhetsutveckling : varför, ... av Anders Ljungberg, Everth Larsson (häftad).

Köp båda 2 för 712 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »