Det räcker inte med kärlek (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
392
Utgivningsdatum
2014-06-11
Förlag
Kompetensforum
ISBN
9789176092019
Det räcker inte med kärlek (e-bok)

Det räcker inte med kärlek (e-bok)

en mammas kamp för sin son

E-bok (EPUB), Svenska, 2014-06-11
149
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
?Det räcker inte med kärlek är emellanåt så utlämnande och smärtsamt konkret att man måste lägga den ifrån sig för att hämta andan.??Johanna Saldert, Dagens Industri weekend

Jenny och hennes make är i färd med att bygga upp sin familj och sitt företag, Talarforum, när de möts av beskedet att deras äldste son har autism. Kanske kommer han aldrig att lära sig att tala? Vi får följa familjen, och framförallt Jenny som kastas mellan hopp och förtvivlan. Jakten efter en behandlingsmetod som kan hjälpa Lucas gör henne alltmer desperat och till sist tar historien en ny dramatisk vändning. Jenny drabbas av en utmattningspsykos och blir tvångsintagen på den psykiatriska avdelningen. Här vidtar en annan resa, tillbaka till hennes starka, friska jag, och tillbaka till Lucas som så väl behöver henne.

En bästsäljare som översatts till finska, tyska och 2015 ges den ut i USA. Jenny Lexhed är civilekonom, en av grundarna till företaget Talarforum, författare och uppskattad föreläsare. Hon bor idag med sin man och deras tre barn i USA.

http://www.jennylexhed.se http://www.talarforum.se

?Boken Jenny skrivit om sitt autistiska barn och sitt eget sammanbrott är inte bara en berättelse om en utarbetad mamma och en familj i kris. Den handlar också om styrka, och framför allt om vägen tillbaka till ett bra liv. Det är en historia berättad med både galghumor och självironi.?
Astrid Johansson, Dagens Nyheter
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jenny Lexhed

  • Love Is Not Enough

    Jenny Lexhed

     Honest, gripping, and eye-opening . . . A must-read for any parent of a child who is  different.'" Randye Kaye, author of Ben Behind His Voices When Jenny Lexhed and her husband have their first child, Lucas, they are livin...

Bloggat om Det räcker inte med kärlek