Det räcker inte med kärlek : en mammas kamp för sin son (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
264
Utgivningsdatum
2014-06-18
Upplaga
1
Förlag
Kompetensforum
Dimensioner
233 x 154 x 18 mm
Vikt
493 g
SAB
Vlada,Lz Lexhed, Jenny
ISBN
9789176092033
Det räcker inte med kärlek : en mammas kamp för sin son (häftad)

Det räcker inte med kärlek : en mammas kamp för sin son

Häftad Svenska, 2014-06-18
259
Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
"Det räcker inte med kärlek är emellanåt så utlämnande och smärtsamt konkret att man måste lägga den ifrån sig för att hämta andan." Johanna Saldert, Dagens Industri weekend

Jenny och hennes make är i färd med att bygga upp sin familj och sitt företag, Talarforum, när de möts av beskedet att deras äldste son har autism. Kanske kommer han aldrig att lära sig att tala? Vi får följa familjen, och framförallt Jenny som kastas mellan hopp och förtvivlan. Jakten efter en behandlingsmetod som kan hjälpa Lucas gör henne alltmer desperat och till sist tar historien en ny dramatisk vändning. Jenny drabbas av en utmattningspsykos och blir tvångsintagen på den psykiatriska avdelningen. Här vidtar en annan resa, tillbaka till hennes starka, friska jag, och tillbaka till Lucas som så väl behöver henne.

En bästsäljare som översatts till finska, tyska och 2015 ges den ut i USA. Jenny Lexhed är civilekonom, en av grundarna till företaget Talarforum, författare och uppskattad föreläsare. Hon bor idag med sin man och deras tre barn i USA.

http://www.jennylexhed.se http://www.talarforum.se

"Boken Jenny skrivit om sitt autistiska barn och sitt eget sammanbrott är inte bara en berättelse om en utarbetad mamma och en familj i kris. Den handlar också om styrka, och framför allt om vägen tillbaka till ett bra liv. Det är en historia berättad med både galghumor och självironi."
Astrid Johansson, Dagens Nyheter
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Det räcker inte med kärlek : en mammas kamp för sin son
  2. +
  3. Frille  (inkl CD med Frillesånger)

De som köpt den här boken har ofta också köpt Frille (inkl CD med Frillesånger) av Pelle Lexhed (inbunden).

Köp båda 2 för 334 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jenny Lexhed

  • Det räcker inte med kärlek

    Jenny Lexhed

    ?Det räcker inte med kärlek är emellanåt så utlämnande och smärtsamt konkret att man måste lägga den ifrån sig för att hämta andan.??Johanna Saldert, Dagens Industri weekend Jenny och hennes make är i färd med att bygga upp sin familj och sitt för...