Kooperativt företagande i Sverige : en kunskapsöversikt om det kooperativa företagandets betydelse för demokrati, välfärd och tillväxt (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
102
Utgivningsdatum
2016-02-24
Förlag
Sektor3
Dimensioner
205 x 135 x 5 mm
Vikt
155 g
ISBN
9789176115350
Kooperativt företagande i Sverige : en kunskapsöversikt om det kooperativa företagandets betydelse för demokrati, välfärd och tillväxt (häftad)

Kooperativt företagande i Sverige : en kunskapsöversikt om det kooperativa företagandets betydelse för demokrati, välfärd och tillväxt

Häftad Svenska, 2016-02-24
185
  • Skickas inom 7-10 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Det kooperativa företagandet har spelat en avgörande roll i Sverige. Kooperation fyller ofta funktionen av att vara företagsformen för när näringslivet eller den offentliga sektorn misslyckas. Men det betyder inte att kooperation i sig är en kompromiss eller en nödlösning. Den har tvärtom visat sig vara ett riktigt framgångsrecept inom många områden.

Denna kunskapsöversikt ger en bild av vad vi vet om kooperation i Sverige. Utifrån tidigare forskning kartlägger forskaren Johan Vamstad det kooperativa företagandets betydelse för demokrati, välfärd och tillväxt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kooperativt företagande i Sverige : en kunskapsöversikt om det kooperativa företagandets betydelse för demokrati, välfärd och tillväxt
  2. +
  3. Kapitalet i tjugoförsta århundradet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kapitalet i tjugoförsta århundradet av Thomas Piketty (storpocket).

Köp båda 2 för 284 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Johan Vamstad