Fru Joredals knarkfabrik (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
344
Utgivningsdatum
2017-07-09
Förlag
Ymershorn
Dimensioner
180 x 111 x 21 mm
SAB
Hc
ISBN
9789176117149
Fru Joredals knarkfabrik (häftad)

Fru Joredals knarkfabrik

Häftad, Svenska, 2017-07-09
130
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Julklapp? Beställ boken senast måndag 11 december med "Snabb frakt" för leverans innan julafton - Läs mer
En dag upptäcker Sigurd, en pensionerad IT specialist, numera hacker på heltid, att grannens make har blivit klonad. Dessutom tvingas hans fru koka knark i köket åt en mexikansk knarkkartell. Sigurd tar sig an fallet.

Sedan ber Sigurds gamle vän Bengan om en tjänst; att hacka ett ryskt nätverk och plötsligt har Sigurd både Säpo, polisen och den mexikanska maffian efter sig.

Det visar sig att filerna Sigurd hackat innehåller eldfängt material. Det finns hemligheter som ingen vill skall sippra upp till ytan. Dokument som kan rasera det politiska systemet och delar av näringslivet. Kunskap som SÄPO är villiga att döda för att dölja.

Knarkpengar, attackhundar och Döden krånglar till allt än mer, men Sigurd mobiliserar sina resurser. Det finns nämligen inget farligare än en uttråkad pensionär med ett tangentbord.

Fru Joredals knarkfabrik är en galet spännande absurd deckarkomedi som får dig att både gapskratta och bita på naglarna.

Ibland samtidigt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Fru Joredals knarkfabrik
 2. +
 3. Mannen som sökte sin skugga

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mannen som sökte sin skugga av David Lagercrantz (mp3-skiva).

Köp båda 2 för 319 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Christer Rindebratt

 • Magins två ansikten

  Christer Rindebratt

  När gudarna anpassade människorna för sina syften gick någonting fel. Fruktansvärt fel. Kriget mellan städerna Kuth och Kish har pågått i två långa år och blir allt mer brutalt. Magikerna som i början av kriget framhävdes som nyckeln till framgång...

 • Magins röda band

  Christer Rindebratt

  Resan norrut mot den röde magikerns viloplats fortsätter. Men det finns flera hinder: En odöd armé attackerar den lilla skaran vid Mörkheden. Striden frigör Daras lagrade minnen och väcker slumrande krafter inom honom. Krafter som hotar förgöra al...

Bloggat om Fru Joredals knarkfabrik