Fru Joredals knarkfabrik (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Sigurds öden och äventyr (del 1)
Antal sidor
346
Utgivningsdatum
2017-07-09
Förlag
Ymershorn
Dimensioner
180 x 111 x 21 mm
Vikt
226 g
SAB
Hc
ISBN
9789176117149
Fru Joredals knarkfabrik (häftad)

Fru Joredals knarkfabrik

Häftad Svenska, 2017-07-09

Slutsåld

En dag upptäcker Sigurd, en pensionerad IT specialist, numera hacker på heltid, att grannens make har blivit klonad. Dessutom tvingas hans fru koka knark i köket åt en mexikansk knarkkartell. Sigurd tar sig an fallet.

Sedan ber Sigurds gamle vän Bengan om en tjänst; att hacka ett ryskt nätverk och plötsligt har Sigurd både Säpo, polisen och den mexikanska maffian efter sig.

Det visar sig att filerna Sigurd hackat innehåller eldfängt material. Det finns hemligheter som ingen vill skall sippra upp till ytan. Dokument som kan rasera det politiska systemet och delar av näringslivet. Kunskap som SÄPO är villiga att döda för att dölja.

Knarkpengar, attackhundar och Döden krånglar till allt än mer, men Sigurd mobiliserar sina resurser. Det finns nämligen inget farligare än en uttråkad pensionär med ett tangentbord.

Fru Joredals knarkfabrik är en galet spännande absurd deckarkomedi som får dig att både gapskratta och bita på naglarna.

Ibland samtidigt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Christer Rindebratt

  • Magins röda band

    Christer Rindebratt

    Resan norrut mot den röde magikerns viloplats fortsätter. Men det finns flera hinder: En odöd armé attackerar den lilla skaran vid Mörkheden. Striden frigör Daras lagrade minnen och väcker slumrande krafter inom honom. Krafter som hotar förgöra al...

Bloggat om Fru Joredals knarkfabrik