Snart dansar du åter (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-03-27
Förlag
Ekhemmanet
ISBN
9789176117354
Snart dansar du åter (e-bok)

Snart dansar du åter (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2017-03-27
49
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Snart dansar du åter är en berättelse om hur ett enda ögonblick kan förändra våra liv, hur det kan påverka oss själva och relationerna, och om att hitta fotfästet igen när allt har rasat.

Maggis dagar som småbarnsförälder fylls av odramatiska vardagsbestyr. Hon tycker sig leva det perfekta familjelivet. Men allt förändras snabbt när en person i hennes närhet dör och en annan skadas allvarligt. Den stillsamma vardagen byts mot en vandring på katastrofens rand. Ingenting går längre att ta för givet. Inte heller kärleken.

Vad händer med oss själva och de nära relationerna när det som inte får ske slår omkull oss? Hur finner vi fast mark igen?

Snart dansar du åter, som skrevs 2011, är den (helt) fristående fortsättningen på Cecilia Ekhems debutroman Väntrum (2008).

Omslag: Lise Svelander
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ekhem Cecilia

  • Väntrum

    Ekhem Cecilia

    När det efterlängtade barnet inte kommer och alla strävanden verkar förgäves, drar sig Bea allt längre bort från sina sociala sammanhang. Inte ens den älskade som skulle bli barnets far får plats i hennes ensamma väntrum. Så möter hon, mitt i sin ...

Bloggat om Snart dansar du åter