Mannen utan ansikte (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (235.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Martin Halland
Utgivningsdatum
2014-11-17
Förlag
Storyside
Översättare
Nille Lindgren
ISBN
9789176130339

Mannen utan ansikte Ljudbok

(13 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2014-11-17

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Efter att ha kommit till makten som premiärminister och därefter president i Ryssland 1999 har Vladimir Putin gradvis utmanövrerat och eliminerat sina politiska rivaler. Han har nedmonterat landets sköra demokrati, inte minst genom sitt järnhårda grepp om medierna. Som verksam i Ryssland har den rysk-amerikanska journalisten Masha Gessen själv upplevt denna förändring och fått bevittna hur flera av hennes vänner och kolleger trakasserats och försvunnit under oklara omständigheter. Hon företräder den generation som satsade allt på frihetens och demokratins väg för Ryssland efter Sovjetunionens fall. I dag hör hon till dem som går i främsta ledet i demonstrationerna mot valfusk och vanstyre. Mannen utan ansikte är en sensationell, modig och upprörande berättelse om Putins väg till makten. Den ger en unik och initierad bild av en skrupelfri och manipulerande ledare för ett av världens största och mäktigaste länder.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Mannen utan ansikte. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Putin och Ryssland från ett ryskt perspektiv
    -, 18 februari 2023

    Har läst många böcker om Putins väg till makten. Men denna bok ger en väldigt ingående beskrivning om Putin och Ryssland från ett ryskt perspektiv. Väldigt viktig och bra bok.

  2. Putins sanna natur klargjord
    -, 31 juli 2022

    Fantastisk bok! Klar, tydlig, sann. Läs den. Ett måste för att förstå situationen i Ryssland!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Masha Gessen