Monogrammorden (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (292.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Ett nytt fall för Hercule Poirot
Inläsare
Anders Ekborg
Utgivningsdatum
2015-06-30
Förlag
Storyside
ISBN
9789176132043

Monogrammorden Ljudbok

(2 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2015-06-30

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Lagom till Agatha Christies 125-årsjubileum släpps den första nya Hercule Poirot-romanen på 39 år. Den brittiska deckarförfattarinnan Sophie Hannah handplockades till uppdraget att skriva denna spännande återkomst. London, 1920-tal. Under sin sedvanliga torsdagsmiddag på Pleasants Coffee House råkar Hercule Poirot på Jennie. Hon är jagad, rädd och påstår att hon kommer att bli mördad, men att mordet på henne är det enda sättet att skipa rättvisa. Samma kväll inträffar tre mord på det eleganta Bloxham Hotel. Tre offer påträffas i tre olika sovrum vart och ett med en manschettknapp med ett monogram i munnen. Inga fans lär bli besvikna när Hercule Poirot återvänder i en ny elegant pusseldeckare. I Monogrammorden briljerar den älskade detektiven med sitt knivskarpa öga för detaljer och intuitiva förståelse för det människliga psyket.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Monogrammorden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Underbar!!
    -, 16 februari 2022

    Älskar man Agatha Christie med de miljöer och karaktärer hon beskrivit i så många av sina böcker så kommer man älska det här. Inte ens Agatha själv hade kunnat se skillnad på mannen med de grå cellerna, här beskrivna av S. Hannah. Enda minuset är att slutet och klimax blev lite väl långrandigt!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sophie Hannah