En shopaholics bekännelser (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (233.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Shopaholic (del 1)
Inläsare
Anja Lundqvist
Utgivningsdatum
2015-10-27
Förlag
Storyside
Översättare
Ann Björkhem
ISBN
9789176132814
En shopaholics bekännelser (ljudbok)

En shopaholics bekännelser (ljudbok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2015-10-27
144
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
Rebecca Bloomwood har en fantastisk våning i ett av Londons trendigaste områden, en hel hop glamorösa vänner, och en garderob som är fullproppad med moderiktiga plagg. Men har hon råd att leva som hon gör? Rebecca Bloomwood har ett stort problem: hon har inte råd att leva det liv hon vill. Hennes arbete som reporter på en finanstidning tråkar inte bara ut henne, det är också väldigt dåligt betalt. Och på sista tiden har Rebecca gång på gång fått påminnelser på räkningar som hon inte kan betala. Hon försöker skära ner på sina utgifter, skaffar sig till och med extrajobb. Men alla försök misslyckas. Hennes enda tröst är då att shoppa - bara köpa något litet - något som hon känner att hon måste ha - Kan Rebecca någonsin fly från sin drömvärld, hitta äkta kärlek och återfå kontrollen över sina kreditkort?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En shopaholics bekännelser. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Så jävla bra
    Sofie, 2 juni 2018

    FANTASTISK BOK! BÄSTA BOKEN JAG HAR LÄST!!!!!!!!!! HON SOM SKRIVIT DENNA FÖRTJÄNAR NOBELPRISET I LITTERATUR!!!!!!!! GUD VAD BRA DEN ÄR!!!!!!! HITTAR INTE ORD!!!!!!!!!!!!!!! SHIT VAD BRA!!!!!!!!!!! BÄSTA BOKEN SOM NÅGONSIN SKRIVITS!!!!!

    Skoja bara. Denna bok är allt som står ovanför. Fast motsatsen. Blä,usel, sämre, SÄMST!! SOPHIE KINSELLA SUGER MANLIGT KÖNSORGAN.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om En shopaholics bekännelser