Bli grymt rik på aktier! (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (148.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Per Juhlin
Utgivningsdatum
2015-10-22
Förlag
Storyside
ISBN
9789176133873
Bli grymt rik på aktier! (ljudbok)

Bli grymt rik på aktier! Ljudbok

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2015-10-22

Styckköp

165

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Vill du göra snabba klipp på dina aktieaffärer? Är du beredd att ta en hög risk vid dina aktieplaceringar för att snabbt bli förmögen? Svarar du ja på dessa två frågor är det här ingen bok för dig. Det här är i stället en bok för dig som är beredd att låta tiden verka och som genom att följa några förhållandevis enkla principer vid dina aktieplaceringar, kommer att ha en mycket stor möjlighet att bli förmögen. Kanske inte miljardär men väl miljonär! Boken är skriven av Anders Haskel, en av Sveriges mest erfarna aktieanalytiker och börsskribenter. I boken lyfter Anders Haskel fram sina tankar och sin syn på placeringar i aktier och fonder, efter mer än 30 års erfarenhet. Boken vänder sig till såväl nybörjaren som står i begrepp att starta ett långsiktigt aktiesparande som till den mer erfarne placeraren som vill skaffa sig ny inspiration för sitt sparande.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bli grymt rik på aktier!. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Behöver uppdateras
    Kenneth Pettersson, 11 april 2018

    Mycket intressant och omtumlande. På några timmar förstår man sig på det svåra ämnet nationalekonomi. Författaren är pedagogisk och övertygande. Efter det att boken skrevs 2008 har mycket hänt, tex. nollränta och minusränts. De cykler som beskrivs har inte infallit efter 2008 som jag förstår det, och jag skulle välkomna en uppdatering med beskrivning av nuläget. Boken brister litet i förtroende pga. gammal data, men är ändå läsvärd, framförallt om man är oroad över sina aktie/fondkurser i dagen turbulens tider.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anders Haskel