Fursten av Kaos (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (733.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Sagan om Drakens återkomst (del 11)
Inläsare
Niklas Engdahl
Utgivningsdatum
2017-08-28
Förlag
Storyside
Översättare
Jan Risheden
ISBN
9789176139080

Fursten av Kaos Ljudbok

(10 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2017-08-28

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Rand försöker ena länderna i kampen mot den Svarte och de Förlorade. Han försöker också återupprätta de manliga Aes Sedaierna, för han tror inte att han ensam kan besegra mörkrets härskaror. Därför letar han efter alla män som kan leda kraften för att skola dem till deras uppgift. Vita Tornet i Tar Valon, som leds av amyrlin Elaida, har beslutat att Rand måste kontrolleras, om nödvändigt släckas, och det med det snaraste. Och i Salidar, bland Aes Sedaierna i exil, får Egwene kännedom om att också hennes kollegor vill kontrollera Rand. Torkan och sommarhettan dröjer kvar in i vintern och Nynaeve och Elayne börjar desperat leta efter den sägenomspunna ter'angreal som kan hjälpa dem att bemästra vädret. Och kommer de att kunna fortsätta att hålla Mogadien fången?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Fursten av Kaos. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Uppläsning
    RK, 27 april 2024

    Historien fortsätter framåt på ett intressant sätt men det blir för många repetitioner på vad som hänt och en ny uppläsare borde kunna lyssna in sig och använda samma uttal på namn och platser istället för att hitta på egna.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Robert Jordan