Det blåser på månen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (299.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Irene Lindh
Utgivningsdatum
2016-02-09
Förlag
Storyside
Översättare
Hugo Hultenberg
ISBN
9789176139974

Det blåser på månen Ljudbok

(4 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2016-02-09

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"När det blåser på månen måste man tänka mycket noga på hur man uppför sig. För om det är en ond vind och man uppför sig illa, blåser den rakt in i hjärtat, och sedan uppför man sig illa en lång tid framåt." Så förmanade major Rytter sina döttrar Dina och Dorinda innan han gav sig av på sin långa och farliga resa till Bombardiet. Och Dina och Dorinda försökte nog vara snälla, men eftersom vuxna inte alltid kan skilja på hjälpsamhet och ofog och eftersom det blåste på månen började en mängd underliga saker genast hända.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Det blåser på månen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fin inläsning av Barnboksklassiker
    Morpheus, 26 februari 2019

    Linklaters Det Blåser På Månen har allt en klassisk barnbok kan önskas innehålla: Här finns humor, spänning, drama, äventyr, mysterium, action och även lite mörkare bitar med skräck och sorg, blandat med en stor dos kreativitet, finurliga repliker och liknelser, härliga karaktärer och inslag av det fantastiska. Här finns också filosofiska djup och utmärkt satir, vilket så klart ökar underhållningsvärdet.
    Historien följer systrarna Dina och Dorindas äventyr och missöden under ett år då Må... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Eric Linklater