Ben Hogan - Nr 15 - Sista vittnet (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2014-10-21
Förlag
Melker Förlag
ISBN
9789176150146
Ben Hogan - Nr 15 - Sista vittnet (e-bok)

Ben Hogan - Nr 15 - Sista vittnet E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2014-10-21
25
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Barney O'Toole låste omsorgsfullt dörren till sin lilla butik. Han steg ut på Elfridas huvudgata och kastade en föraktfull blick på valaffischerna som hängde överallt.
- Välj Warren Jones till allmän åklagare, citerade han. Fan heller! Hellre såg jag att Djävulen själv blev kyrkoherde här i stan!
Han linkade in i den lilla gränden mellan butiken och Wilmingtons Järnhandel. Reumatismen hade bitit sig fast ordentligt i benet. Han var glad över att det inte var långt hem. Bara igenom gränden och över den obebyggda tomten bakom Dallons hyrstall. Sedan var han hemma i den lilla stugan med utsikt över Whitewater River.
- Mister O'Toole! hördes en skarp röst bakom honom.
Han försökte vända sig om men benet hindrade svängen. Sedan såg aldrig affärsinnehavaren Barney O'Toole något mer. Han kände det hårda slaget i naken och det svartnade för ögonen på honom. Den gamle mannen sjönk ner medvetslös på den torra marken. Järnstången svängdes ytterligare en gång över honom och det krasade otäckt när hans huvud krossades.
Mannen bakom honom kastade ifrån sig järnstången och skyndade bort genom gränden. Han hoppade över det lilla staketet till Buttings Saloons baksida och konstaterade belåtet att det var tomt vid pissrännan. Han återvände in till krogen genom bakdörren och när han kom in i det upplysta rummet fumlade han med byxknapparna.

Det här är den femtonde boken i serien om den svenska Westernhjälten Ben Hogan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kjell E Genberg