Peters vägval (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-01-27
Förlag
Melker Förlag
ISBN
9789176151495
Peters vägval (e-bok)

Peters vägval (e-bok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2015-01-27
39
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
"En ung man tar sina första steg ut i världen. Han ställs inför ett antal val på sin väg genom livet. Han är ensam och måste tro på att det han väljer är rätt väg. På sin färd möter han en hel del människor som får stor betydelse i hans liv. Han möter även några som kommer att ge honom den kärlek han aldrig fick i sitt hem. Resan för honom ut i världen på olika vägar och äventyr.
Peter är en ödmjuk och human person som ogillar orättvisor och förtryck. Han har lätt att ta till sig andra människors problem och även finna lösningar på dem, en väg ut från deras elände. Han gör det utan några förbehåll och endast för att han känner behovet av att hjälpa till och ställa tillrätta.
Ödet för ut honom i livet på tre olika vägar men som ändå har starka kopplingar till varandra. Beroende av det vägval han gör utvecklas hans liv på olika sätt. De vävs ändå in i varandra oavsett de skilda vägarna fram till hans öde."
Boken uppdaterad 2017-04-07.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Peters vägval. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Peter en spännande person - men väljer han rätt?
    Stefanisa (Stockholm), 8 februari 2015

    Jag blev väldig nyfiken när boken skrevs om Peters vägval. Nu har jag läst boken och Peter väljer olika vägar att följa. Som läsare blir man nyfiken hur han går vidare och vad händer med honom? Peter gör intressanta vägval och en berest person. När jag började läsa boken trodde jag att det kommer bli svårt att följa Peters alla val, men författaren har lyckats med att knyta ihop alla Peters vägval med bravur.

Visa alla 1 recensioner