I ditt kvarter händer saker du inte ser (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-11-13
Förlag
Melker Förlag
ISBN
9789176152027
I ditt kvarter händer saker du inte ser (e-bok)

I ditt kvarter händer saker du inte ser (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2015-11-13
101
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Vad vet du om dina grannar? Är deras liv bättre än ditt? Den lyxiga bilen och den putsade fasaden de visar upp, är det bilden av det perfekta livet?

Viggo är 37 år och är nyhetsankare på tv4. Tillsammans med den galet vackra Melissa har de Kevin 5 år. Melissa må vara vacker som en dag, men hon har ett nattsvart temperament. Viggo tampas varje dag med frågan om han ska lämna sin våldsamma fru eller stanna för Kevins skull.

Viggo får allt svårare att dölja sina blåmärken. Han slits mellan viljan att leva och dö.Vad vet du om dina grannar? Är deras liv bättre än ditt? Den lyxiga bilen och den putsade fasaden de visar upp, är det bilden av det perfekta livet?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jenny Jacobsson

  • I ditt kvarter

    Jenny Jacobsson

    Datumet i vigselringen var inget annat än ett bäst före-datum. Klyftan emellan dem växte sig allt större. De som en gång älskat så djupt, var gick det snett? De hade lovat varandra att stanna i nöd och lust, men vem tänkte på nöd när kärleken och ...

  • Närmare än du tror

    Jenny Jacobsson

    Isa 35 år har nyligen blivit dumpad av sambon sedan flera år tillbaka. På kuppen blir hon barnlös då hon gett upp sina egna tankar om att bli gravid eftersom Jimmy inte ville ha fler barn. Isa inser vad hon offrat och äggstockarna skriker efter at...

Bloggat om I ditt kvarter händer saker du inte ser