Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Tage på camping
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
43
Utgivningsdatum
2015-03-27
Upplaga
1
Förlag
Tukan Förlag
Illustratör/Fotograf
Catharina Nygård
Dimensioner
214 x 151 x 7 mm
Vikt
211 g
SAB
Hcf
ISBN
9789176171448
Tage på camping. Fisketuren (inbunden)

Tage på camping. Fisketuren

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2015-03-27

Slutsåld

Tage på camping är en serie lättlästa böcker för killar och tjejer som nyss knäckt läskoden och börjat läsa själva. Det är böcker med kort text, rolig handling och färgstarka bilder som lockar nybörjarläsaren att vända blad.

I Fisketuren får Tage pröva fiskelyckan. Alla får napp när de fiskar i sjön. Men när Tage och pappa testar går det inte lika bra. Vad som helst kan tydligen fastna på kroken.

Fisketuren är en vardagsnära, varm och spännande bok för både killar och tjejer.

På sommarlovet brukar Tage och hans familj parkera sin husvagn på en campingplats. Och där kan nästan vad som helst hända! På campingen upplever Tage allt från lysande framgång till isande rädsla och moraliska dilemman. Tage själv är lätt att gilla. Han är en finurlig kille som funderar mycket och hans äventyr på campingen skildras med en stor portion humor, värme och spänning.

Ann-Charlotte Ekensten har skrivit böckerna om Tage på camping för att locka till skratt, frågor och läslust. De färgstarka och lekfulla illustrationerna som kompletterar texten är skapade av Catharina Nygård.

Format: 145x210 mm
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Tage på camping. Fisketuren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Kul bok för barn som lär sig läsa
    Tessan, 14 juni 2015

    Vi har läst samtliga Tage-böcker i familjen och denna är en favorit hos barnen. Dom tycker det är roligt att Tages pappa inte riktigt vågar hantera fisken dom fångar medans mamman är tuffare. :-)

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ann-Charlotte Ekensten