Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Tage på camping (del 5)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
42
Utgivningsdatum
2015-03-27
Upplaga
1
Förlag
Tukan Förlag
Illustratör/Fotograf
Catharina Nygård
Dimensioner
214 x 150 x 7 mm
Vikt
211 g
SAB
Hcf
ISBN
9789176171455
Tage på camping. Branden (inbunden)

Tage på camping. Branden

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2015-03-27

Slutsåld

Tage på camping är en serie lättlästa böcker för killar och tjejer som nyss knäckt läskoden och börjat läsa själva. Det är böcker med kort text, rolig handling och färgstarka bilder som lockar nybörjarläsaren att vända blad.

I Branden går Tage och mamma till campingbutiken för att handla grillkorv. Tage väntar utanför affären och plötsligt fladdrar grå rök förbi. Brinner det på campingen?

Branden är en vardagsnära, varm och spännande bok för både killar och tjejer.

På sommarlovet brukar Tage och hans familj parkera sin husvagn på en campingplats. Och där kan nästan vad som helst hända! På campingen upplever Tage allt från lysande framgång till isande rädsla och moraliska dilemman. Tage själv är lätt att gilla. Han är en finurlig kille som funderar mycket och hans äventyr på campingen skildras med en stor portion humor, värme och spänning.

Ann-Charlotte Ekensten har skrivit böckerna om Tage på camping för att locka till skratt, frågor och läslust. De färgstarka och lekfulla illustrationerna som kompletterar texten är skapade av Catharina Nygård.

Format: 145x210 mm
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Tage på camping. Branden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Tage är toppen!
    Sankin, 17 juni 2015

    Alla Tageböckerna är supermysiga! Men Branden är lite extra spännande och en favorit hos mina barn. Båda barnen (3 och 6 år) älskar Tageböckerna och de passar alltså väldigt bra att även läsa högt för mindre barn. En bok jag verkligen rekommenderar!

  2. Spännande med lyckligt slut
    Tessan, 14 juni 2015

    Böckerna om Tage är spännande men ändå verkliga för barnen. Det som händer Tage är alltid något extra men med verklighetsanknytning och det är nog detta som tilltalar mina barn. Nu väntar vi på fler!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Ann-Charlotte Ekensten