The Golden Year : ta makten över ditt liv på ett år (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
187
Utgivningsdatum
2015-05-06
Upplaga
1
Förlag
Tukan Förlag
Medarbetare
Gadd, Carl-Johan (form)
Dimensioner
180 x 110 x 14 mm
Vikt
167 g
SAB
Dokb
ISBN
9789176171875
The Golden Year : ta makten över ditt liv på ett år (pocket)

The Golden Year : ta makten över ditt liv på ett år

(15 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket Svenska, 2015-05-06
55
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
The Golden Year kan bli det viktigaste året i ditt liv eller i alla fall starten på en förändring så att resten av ditt liv blir mycket bättre. Det handlar om hur du rensar ut allt som är dåligt och börjar förändra ditt liv inom fyra viktiga delar: kärlek, välmående, vänner och jobb.

Hannah Widell och Amanda Schulman fick idén till The Golden Year i sin podcast Fredagspodden och nu har de sammanställt allt i en handbok. The Golden Year är en vägvisare och inspiration för alla som själva vill ta kommandot över sitt liv. Här varvar de sina bästa råd med att öppenhjärtigt och personligt berätta om egna erfarenheter.

Systrarna Hannah Widell och Amanda Schulman driver tillsammans mediabolaget Perfect Day. Deras podcast Fredagspodden är Sveriges största. De gör dessutom tv-program och vin, och skriver böcker.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. The Golden Year : ta makten över ditt liv på ett år
 2. +
 3. The Diamond Year : början på resten av ditt liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt The Diamond Year : början på resten av ditt liv av Hannah Widell, Amanda Schulman (inbunden).

Köp båda 2 för 234 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av The Golden Year : ta makten över ditt liv på ett år. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Inget för lyckligt gift
  Natalie Olovsson, 15 januari 2016

  Bra på många sätt. Den får dig att begrunda ditt liv. Det jag skulel säga var att den är lite väl fokuserad på att antingen vara singel eller mitt i en skiljsmässa. Så vill man förbättra sitt liv men inte skiljas så läs inte denna boken!

 2. Låtsasvärld
  Jennie Lind, 27 oktober 2015

  Hannah och Amanda lever i en låtsasvärld. Saknar helt gemensamma nämnare med deras utgångspunkter. Dessutom läser jag hellre böcker om personlig utveckling av professionella. Ångrar att jag köpte denna bok.

 3. Den här boken kan du vara utan....
  Therése Eriksson, 25 augusti 2015

  Den här boken kan du vara utan. Det finns andra böcker där relationer, hälsa och karriär tas upp på ett mer professionellt sätt. Ytlig och svamlig.

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om The Golden Year : ta makten över ditt liv...