Juiceapoteket : juicer för styrka, rening och läkning (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2015-04-14
Upplaga
1
Förlag
Tukan Förlag
Översättare
Catharina Andersson, Monika Andersson
Originaltitel
Plenish
Dimensioner
240 x 195 x 10 mm
Vikt
651 g
SAB
Qcaf
ISBN
9789176171929
Juiceapoteket : juicer för styrka, rening och läkning (inbunden)

Juiceapoteket : juicer för styrka, rening och läkning

(10 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2015-04-14

Slutsåld

Hjälp kroppen att läka sig själv!

Genom att förse cellerna och kroppen med allt de behöver i form av förebyggande näring - fytokemikalier, vitaminer, mineraler och antioxidanter från frukt- och grönsaksriket - hjälper du kroppen att läka sig själv.

Juiceapoteket ger dig de verktyg du behöver för ett sunt och hälsosamt liv så att du mår ditt bästa och samtidigt motarbetar sjukdomar. Det handlar både om att rensa ut systemet med ett reningsprogram och att börja juicea regelbundet. Kara Rosen har lärt sig den hårda vägen. Efter flera år med kroniskt vacklande hälsa och oräkneliga antibiotikakurer sökte hon till slut nya vägar. Efter att ha renat kroppen och startat om sitt liv, driver hon i dag ett hälsoföretag med färskpressade juicer.

I Juiceapoteket hittar du recept på 50 juicer med olika, specifika hälsofördelar. Kara Rosen har tagit hjälp av en grupp experter som visar hur olika juicer kan hjälpa till att tackla problem som förstoppning, övervikt, levertrötthet, stress- och binjureutmattning, gikt, högt kolesterolvärde, högt blodtryck, artros, nedsatt sexlust, sömnsvårigheter och hudproblem.

Oavsett om du följer ett reningsprogram eller bara vill införa juicer i den dagliga kosten så innehåller den här boken allt du behöver veta om att rena och stärka kroppen med hjälp av färskpressade juicer.

Rensa ut. Starta om. Och drick dig till en bättre hälsa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Juiceapoteket : juicer för styrka, rening och läkning. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Tydlig och lätt läst bok med många recept.
    Siv Carina Danielsson, 1 oktober 2015

    Jag köpte även boken till två av mina vänner och även dom fastnade för boken. Jag själv har läst och använt recepten flera gånger i olika sammanhang. Tack

  2. Nyttigheter
    Valldastickan, 25 september 2015

    Trevlig bok men lagom mycke fakta om kroppen och näring. Läckra recept indelade efter vad man vill kurera. Man blir verkligen sugen på nyttigheterna.

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Juiceapoteket : juicer för styrka, rening...