Mammamage : träna rätt och smart efter graviditeten (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
143
Utgivningsdatum
2016-08-17
Upplaga
1
Förlag
Tukan Förlag
Medarbetare
Petrovski, Monika O. (form) / Flank, Håkan (foto)
Dimensioner
256 x 195 x 16 mm
Vikt
653 g
SAB
Rag
ISBN
9789176175750
Mammamage : träna rätt och smart efter graviditeten (inbunden)

Mammamage : träna rätt och smart efter graviditeten

(4 röster)
Inbunden Svenska, 2016-08-17
193
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
I stort sett alla kvinnor riskerar att få en bestående gravidkula på magen om de tränar fel efter graviditeten. I Mammamage: Träna rätt och smart efter graviditeten visar Katarina Woxnerud steg för steg hur man bör träna efter förlossningen.

När Katarina Woxnerud lanserade appen Mammamage 2013 tog hon tag i ett problem där okunskapen inom vården är stor - diastasis recti, eller, separerade magmuskler efter graviditet. Under graviditeten töjs magmusklerna ut i takt med att barnet växer. Samtidigt som bukhinnan och bindväven töjs ut så dras magmuskelhalvorna åt vardera sidan. Linea alba - bandet i mitten av magen där musklerna fäster - breddas. I värsta fall 'separeras' magmusklerna, s.k. diastasis recti, vilket kan leda till bråck, mag- och tarmproblem, ont i ryggen m.m. Därför är det väldigt viktigt att man tränar på rätt sätt efter förlossningen.

Men oavsett om man drabbas av disatasis recti eller ej - detta är träningsråd som alla gör klokt i att följa när man vill börja träna efter en graviditet. Många kvinnor kan vittna om hur de fått en permanent "mammabula" på magen efter det att de tränat för hårt eller fel efter förlossningen. För många är det mentalt påfrestande att inte längre känna igen sin kropp efter graviditeten, men så behöver det inte vara. Även om det var några år sedan man födde barn så kan man använda sig av Katarinas träningsprogram för att få bukt med sin putande mammamage.

Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler och även Sveriges främsta auktoritet när det gäller träning efter graviditeten. Hon har varit så väl tidningen MåBras som Taras personliga tränare. Hon förekommer även i radio och tv, t.ex. TV4:s Nyhetsmorgon.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mammamage : träna rätt och smart efter graviditeten
  2. +
  3. Lofsans mammaträning : skapa formen med kompletta träningsprogram

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lofsans mammaträning : skapa formen med komplet... av Lovisa Sandström (inbunden).

Köp båda 2 för 362 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Katarina Woxnerud

Bloggat om Mammamage : träna rätt och smart efter gr...