Så blir du bra på matte (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
320
Utgivningsdatum
2017-07-11
Upplaga
1
Förlag
Tukan Förlag
Översättare
Björn Stenholm
Originaltitel
How to be good at maths
Dimensioner
281 x 224 x 23 mm
Vikt
1307 g
SAB
uTa
ISBN
9789176178447
Så blir du bra på matte (häftad)

Så blir du bra på matte

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2017-07-11

Slutsåld

Barnens första hjälpen-bok i matte.

I denna uppslagsbok förklaras matematiken på ett tydligt och enkelt sätt med många pedagogiska bilder. Boken vänder sig direkt till barnen och med många praktiska exempel från verkligheten vill den visa barnen betydelsen av och meningen med matte.

Så blir du bra på matte är är en uppslagsbok och en riktig mattebibel som man kan vända sig till om man vill kolla upp något, få en extra genomgång av t.ex. en uppställning eller ha som stöd bredvid den vanliga matteboken. Boken är rikligt illustrerad och ger barnen perspektiv på matematiken. Målet här är att hjälpa barnen att upptäcka mattens roliga sidor och även hjälpa dem förstå i vilka konkreta situationer de kommer att få användning för sina mattekunskaper.

Varje nytt ämne inledes med färgstarka bilder, praktiska exempel från verkligheten och fascinerande fakta. Det gör matten rolig och enkel och därför är den här boken idealisk som uppslagsbok om man undrar över något, om man råkar vara en motvillig matematiker eller om man behöver repetera inför ett prov eller början av terminen.

I Så blir du bra på matte förklaras allt kortfattat och enkelt så att även de mer utmanande områdena av matematiken blir förståeliga.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Så blir du bra på matte. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Mycket bra
    Andreas Raducu, 21 februari 2018

    Jag hade ett stort problem med matematik och jag kunde inte fatta den, men den här boken underlättade o hjälpte mig mycket

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Carol Vorderman