Livsviktigt! - mina bästa råd för ett långt friskt liv (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (59.8 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-02-09
Förlag
Tukan Förlag
ISBN
9789176179000
Livsviktigt! - mina bästa råd för ett långt friskt liv (e-bok)

Livsviktigt! - mina bästa råd för ett långt friskt liv E-bok

(1 röst)
E-bok (PDF), Svenska, 2017-02-09
89
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone och iPad
Kunskapen om livsstilens betydelse har ökat dramatiskt det senaste decenniet. Problemet i dag är inte att vi är okunniga om vår livsstils betydelse utan snarare att det är så svårt att sålla bland alla råd. Det är svårt att veta vad som egentligen är det bästa för oss när vi möts av den enorma mängden kostråd som dessutom kan vara direkt motsägelsefulla. Budskap sprids med hög fart på sociala medier och att skilja mellan fakta och tyckande är inte alltid lätt för en lekman.

Livsviktigt! vilar på vetenskaplig grund. Mai-Lis Hellénius går igenom vad den samlade och aktuella forskningen säger om bl.a. rörelsens, matens och stressens betydelse för vår hälsa.

Budskapet är att en ändring av livsstilen måste vara rolig och att det aldrig är för sent att ändra på sig. En liten förändring kan ge stor effekt på välmående och hälsa. Mai-Lis Hellénius är professor i allmänmedicin, med inriktning på kardiovaskulär prevention och fokus på livsstil. Hon är även överläkare på Livsstilsmottagningen vid Hjärtkliniken på Karolinska Universitetssjukhuset. Populärt går hon under epitetet livsstilsprofessor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mai-Lis Hellénius