Kreativa projekt med Raspberry Pi (häftad)
På topplistor
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2017-09-29
Förlag
Tukan Förlag
Översättare
Håkan Edvardsson
Dimensioner
232 x 172 x 14 mm
Vikt
610 g
SAB
Puac
ISBN
9789176179581
Kreativa projekt med Raspberry Pi (häftad)

Kreativa projekt med Raspberry Pi

Häftad Svenska, 2017-09-29
19
Förboka gärna! Vi skickar boken vid reastart 25/2.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Raspberry Pi-datorerna har tagit världen med storm. Trots att de är så små att de ryms i handflatan, har de kraft nog att kunna användas som bland annat surfdatorer och mediaspelare. Datorernas många användningsområden har, i kombination med deras låga prislappar, gjort att de har sålt i över 12,5 miljoner exemplar på bara fem år.

Raspberry Pi är den billigaste och mest anpassingsbara dator som någonsin skapats och man behöver inga specialkunskaper för att bygga och använda den!

Ursprungligen togs Raspberry Pi fram i utbildningssyfte för att ge barn och unga människor en chans att lära sig om programmering och hårdvara. Sen dess har datorn omfamnats av entusiaster världen över och används i miljontals olika projekt. Ett komplett Raspberry Pi startkit samt alla möjliga delar och tillbehör går att köpa på t.ex. Teknikmagasinet eller Kjell & Co.

Kreativa projekt med Raspberry Pi visar hur du bygger olika roliga projekt med Raspberry Pi-delar. Projekt som ingår i boken är t.ex. att sätta hjul och motor på en radiostyrd foppatoffla, bygga en film- och stillbildskamera, en spelkonsol, 3D-skanner, mediacenter, en kikare m.m.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kreativa projekt med Raspberry Pi
  2. +
  3. Programmering : introduktion till digital kompetens i grundskolan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Programmering : introduktion till digital kompe... av Anna Åkerfeldt, Susanne Kjällander, Staffan Selander (häftad).

Köp båda 2 för 213 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Kreativa projekt med Raspberry Pi