Öknens ros (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Johan och Pellevins äventyr (del 17)
Antal sidor
48
Utgivningsdatum
2022-08-15
Förlag
Egmont Story House
Översättare
Carin Bartosch Edström
Dimensioner
294 x 224 x 10 mm
Vikt
434 g
SAB
Hci
ISBN
9789176217795
Öknens ros (kartonnage)

Öknens ros

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Kartonnage Svenska, 2022-08-15
111
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
En dag kommer kungens ungdomsvän Gottfrid till slottet för att be om hjälp. Emir Hazam VI och hans dotter Aicha har blivit bortförda och kidnapparna kräver en stor lösensumma för att släppa dem. Kungen erbjuder sig att betala och skickar Johan och Pellevin för att överlämna guldet. Men under resan råkar de ut för det ena missödet efter det andra. Är Gottfrid verkligen den gode vän han utger sig för att vara? Eller finns det oväntade skuggor från det förflutna som hotar att äventyra räddningsuppdraget?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Öknens ros. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Helt okey och i Peyos anda.
    /// Björn (Svedja), 31 augusti 2022

    En av fyra album som nu kom samtidigt och alla är godkända och de nya gänget som tagit sig an Johan och Pellevin har gjort det så nära man kan komma. Berättelsen och hur den görs känns dock bäst i detta album även om slutet inte var så glatt som det brukar i dessa album.
    Trist också när inte översättare läser tidigare album så man vet vad vissa saker redan heter. Vi fick här en ny Smurf "Brillesmurfen" istället för "Glasögonsmurfen".

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna