Ett oemotståndligt förslag (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (235.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Anna Holm (del 1)
Inläsare
Anna Maria Käll
Utgivningsdatum
2014-09-15
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789176290002
Ett oemotståndligt förslag (ljudbok)

Ett oemotståndligt förslag Ljudbok

(49 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2014-09-15

Styckköp

40

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Anna Holm är 30 år och fastighetsanalytiker från Kungälv. Livet står still. Hennes pojkvän Jesper är trevlig och jobbet är okej, men det är ändå något väsentligt som saknas. En dag får hon ett rekommenderat brev från advokatbyrån Linberg & Co. Med stigande förvåning läser hon att hon har angetts som arvtagare till fem miljoner euro. För att få ta del av arvet måste hon dock utföra ett uppdrag. Hela brevet känns fullständigt otroligt, men hon måste ju i alla fall höra vad det är hon
ska göra för att få arvet. Hon bestämmer sig för att ringa advokatbyrån och boka ett möte.

Två veckor senare står hon i sin nya lägenhet på Östermalm i Stockholm, redo att utföra uppdraget. Men var ska hon börja och vem är egentligen den här jetset-killen Carl-Henrik Vansbo?

Ett oemotståndligt förslag är ett fängslande relationsdrama om två människor som möts under märkliga omständigheter och utvecklar en närhet som kommer förändra dem för alltid. Handlingen utspelar sig i en miljö där ytan tycks vara viktigare än innehållet och där allting går att köpa. Men vad händer när en människas fasad rämnar och den riktiga personen kommer fram? Kan kärlek förändra gamla mönster och invanda beteenden?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Ett oemotståndligt förslag. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra bok
  -, 4 maj 2023

  Så annorlunda, men riktigt bra och annorlunda. Jag grät på slutet.

 2. Superbra
  -, 8 oktober 2022

  Som vanligt en fantastisk bok!

 3. Usel
  Carina, 19 juli 2018

  Det är svårt att tro att det är samma författare som skrivit Holländaren. Det är en riktigt bra bok. Den här är riktigt dålig.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Birgitta Bergin