Av jord är du kommen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
805
Utgivningsdatum
2014-08-23
Upplaga
1
Förlag
BOKFABRIKEN
ISBN
9789176290026
Av jord är du kommen (e-bok)

Av jord är du kommen (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2014-08-23
39
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
En iskall vinter har lamslagit Malmö. Journalisten Leyla Abdallah ska snart återgå till jobbet på morgontidningen efter sin mammaledighet när hon får ett erbjudande som hon inte kan tacka nej till. Stiftelsen Vitanova driver ett lovordat kvinnohärbärge och ger henne fria händer att skriva en bok om stadens hemlösa och utslagna. Leyla blir djupt engagerad i projektet.

När en känd heroinist hittas död i sin knarkarkvart avskriver polisen det som en överdos. Men Leyla misstänker att något annat ligger bakom. Snart påträffas en uteliggare död, med en makaber dikt skriven i sin panna, och det står klart att en seriemördare härjar i staden. Dikten aviserar fler mord och polisen tvekar inte att dra igång en omfattande mördarjakt mitt i julruschen. Samtidigt kämpar Leyla på sitt håll mot klockan för att stoppa förövaren. Till slut står hon öga mot öga med mördaren.

Av jord är du kommen är den tredje spännande delen i serien om journalisten Leyla Abdallah. Lyssna även på Doft av hämnd och Låt barnen komma till mig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Bergstrand Mikael

  • Doft av hämnd

    Bergstrand Mikael

    Efter en sommar fylld av ungdomsrån i Malmö spetsas situationen till på ett dramatiskt sätt. En grupp som kallar sig för ?Hämnarna? planerar och iscensätter flera brutala överfall på kriminella invandrarungdomar. Polisen står handfallen och befolk...

  • Låt barnen komma till mig

    Bergstrand Mikael

    Leyla Abdallah är en ung, ambitiös journalist med rötter i Irak. Som nybliven politisk reporter på morgontidningen i Malmö blir ett av hennes första uppdrag att granska det nya kometpartiet Humanistiskt alternativ. Partiet, som också är ett nätver...

Bloggat om Av jord är du kommen