Sommarens bästa pocketerbjudande
Katten Cleo (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
543
Utgivningsdatum
2015-01-13
Förlag
BOKFABRIKEN
Översättare
Ann Margret Forsström
ISBN
9789176290279
Katten Cleo (e-bok)

Katten Cleo (e-bok)

Hur en kaxig katt hjälpte en familj att läkas

E-bok (EPUB), Svenska, 2015-01-13
49
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Helen Brown var verkligen inte en kattmänniska, men det var hennes nioårige son Sam. När hon såg den lycklige Sam hålla upp en nyfödd svart kattunge kunde hon inte längre stå emot. Familjen bestämde att katten skulle levereras så snart den var gammal nog.

Bara en vecka senare är sonen Sam borta. Död efter en tragisk bilolycka. Och ytterliggare några dagar senare anländer en liten låda med den svarta kattungen. Helen är förlamad av sorg och vill skicka tillbaka katten, men hennes yngre son, Rob, förknippar katten med storebrodern. När Helen ser Rob le för första gången sedan Sams död är det inget snack om saken - katten får stanna.

Cleo, som katten får heta, lär familjen att leva och skratta igen, och blir så småningom både en beskyddare, en tröstare och en vän. Katten Cleo är en enastående berättelse om katters läkande kraft i samma anda som den älskade boken Sjukhuskatten Oscar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Brown Helen

  • Katter och döttrar

    Brown Helen

    En del säger att ens förra katt väljer vem som blir ens nya katt. Om det stämmer, vad tänkte vår älskade Cleo när hon skickade en sådan galen katt som Jonah till oss? Jonah, den lilla katten med den stora personligheten, dyker upp i Helen Browns l...

Bloggat om Katten Cleo