Vanishing games (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (297.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Ghostman (del 2)
Inläsare
Reine Brynolfsson
Utgivningsdatum
2015-08-13
Förlag
Bokfabriken
Översättare
John-Henri Holmberg
ISBN
9789176291085
Vanishing games (ljudbok)

Vanishing games Ljudbok

(10 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2015-08-13

Styckköp

40

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Jag jobbar ensam.
Jag kanske är den bästa tjuven i världen men ingen kommer någonsin att veta någonting om mig. Eller ja, nästan ingen. För en livstid sedan hade jag en mentor, Angela. Hon lärde mig att bli kriminell, hur man genomför riktigt stora jobb.

Och nu, sex år efter att hon dumpade mig under ett jobb i Kuala Lumpur, skickar hon ett SOS till mig. Jag tror åtminstone att det är från henne. Och är det så, måste jag dit. Det är jag skyldig henne. Snart sitter jag på ett plan till Macau, antingen för att träffa en vän eller för att gå rakt i en fälla. Eller båda på samma gång.

Men det är så jag vill ha det. Att riskera livet är ibland det enda som gör mig riktigt lycklig.


Vanishing games är uppföljaren till Roger Hobbs uppmärksammade thrillerdebut Ghostman som blev en succé över hela världen, fick översvallande recensioner och vann flera priser - den belönades bland annat med utmärkelsen The Ian Fleming Steel Dagger för årets bästa thriller. I Sverige fick Hobbs snabbt en stor publik och Gomorron Sveriges Magnus Utvik delade ut det högsta betyget med motiveringen "- Det finns ju inget högre betyg".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Roger Hobbs

  • Ghostman

    Roger Hobbs

    'Fast, hard and knowing: this is an amazing debut full of intrigue, tradecraft and suspense. Read it immediately!' Lee Child ________________ I make things disappear. It's what I do. This time I'm tidying up the loose ends after a casino heist gon...