En oemotståndlig affär (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Anna Holm (del 2)
Antal sidor
340
Utgivningsdatum
2016-05-11
Upplaga
1
Förlag
Bokfabriken
Medarbetare
Scheutz, Sofia (form) / Sjöblom, Lisa (form)
Dimensioner
178 x 110 x 20 mm
Vikt
191 g
SAB
Hc
ISBN
9789176291245
En oemotståndlig affär (pocket)

En oemotståndlig affär

(32 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2016-05-11
79
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Lägenheten på Riddargatan i Stockholm har blivit vårt hem, vår lilla fristad. Det är där vi har hittat vårt nya liv - livet utan Calle och utan Jesper. Livet som det ser ut idag: bara min lille Lucas och jag.

Anna Holm har gått vidare efter att hennes stora kärlek Calle omkom i en olycka. Hon är numera styrelseordförande för Vansbo fastigheter och försöker få livspusslet att gå ihop. En ny kärleksrelation står långt ner på listan, efter styrelsemöten och matsäckar till treårige Lucas dagisutflykter.

På en mässa i Cannes träffar Anna den karismatiske bankmannen Fabian och sveps in i en passionerad relation. Men det är inte bara passionen som lockar henne - Fabian kommer också med ett helt oemotståndligt affärserbjudande, en stor fastighetsaffär i Berlin. Det innebär mer tid för Anna i Berlin, och mer tid tillsammans med Fabian. Samtidigt har hon konstant dåligt samvete när det gäller Lucas. Hon är alltid sist att hämta på dagis och blir mer och mer irriterad på dagisfröken Filip, som Lucas avgudar. Filip med sina slitna jeans och t-shirt och sina oceanblå ögon som verkar se rakt igenom henne.

Man ska skilja på affärer och nöjen eller behöver man verkligen det? Affären med Fabian kräver allt mer av Anna, både i jobbet och privat. Snart känner hon att hon håller på att tappa fotfästet. Och som om det inte vore nog vägrar Filip lämna henne ifred. Nu vill han till och med träffa henne och Lucas och fika! Vad är det han är ute efter egentligen?

En oemotståndlig affär är den fristående fortsättningen på succéromanen Ett oemotståndligt förslag. Liksom i den första boken om Anna Holm får vi här en vindlande historia som inte släpper taget. Birgitta Bergin är den typen av författare, hon skriver rappt och rakt på sak och hennes böcker berör och väcker känslor hos läsarna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. En oemotståndlig affär
 2. +
 3. Ett oemotståndligt begär

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ett oemotståndligt begär av Birgitta Bergin (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av En oemotståndlig affär. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Tråkig och ointressant
  214Joy (Helsingborg), 5 augusti 2016

  Ytterligare en tråkig och ointressant bok som handlar om förhållandet mellan yngre kvinna och äldre man med alla klyschor på plats...
  Mannen är förmögen, framgångsrikt, sexatlet och gift med en kvinna som han naturligtvis inte "lever med" men inte kan lämna just nu, han har ett stort ego, är självupptagen "tar för sig av det han vill ha" osv.
  Kvinnan är änka, förmyndare av sin sons arv av ett fastighetsimperium, framgångsrik men känner sig osäker i sin roll på företaget osv.
  Sonen... Läs hela recensionen

 2. En bok för häng i solstolen
  Bokmalen, 2 juli 2016

  Om du vill ha en bok som inte kräver någon som helst tankeverksamhet, förutom att det är för många relationer att hålla redan på. Alla detaljer får för stort utrymme, saknar den där riktiga spänningen som författaren ändå lagt grunden till. Boken peakar aldrig riktigt. Den passar bra för häng i solstolen och lämna vidare till nästa läsare.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Birgitta Bergin