Den du borde frukta (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (319.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anna Maria Käll
Utgivningsdatum
2015-08-14
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789176291450
Den du borde frukta (ljudbok)

Den du borde frukta (ljudbok)

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2015-08-14
40
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

En välkänd företagares kropp hittas flytande i Göta älv. Hans flotta lägenhet är tömd på allt av värde. Mordutredningen går snart in i en återvändsgränd men oväntat upptäcks märkliga likheter med andra fall där fler män har blivit plundrade och sedan försvunnit spårlöst. Alla har dejtat på nätet.

Zoras liv vänds upp och ned när hon får sparken från sitt jobb som copywriter på en reklambyrå i Stockholm samtidigt som hennes sambo gör slut. Hon återvänder stukad till barndomsstaden Göteborg och börjar nätdejta. Men hon inser att det vid snart fyllda femtio är svårare än hon väntat.

När hon är på väg att ge upp får hon kontakt med den kultiverade och charmige Carl. Men är Carl för bra för att vara sann? Varför vill han aldrig prata om sig själv och sitt förflutna? Döljer han något? Snart dras Zora in i smutsiga familjehemligheter, dramatiska händelser och en ödesdiger kamp mot en osynlig motståndare.

Den du borde frukta är en hyperaktuell psykologisk thriller som speglar farorna vi kan möta i vårt sökande på nätet efter den stora kärleken.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Den du borde frukta. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Missa inte denna bok!
  Jacob Laurin , 7 september 2018

  Spänningen är olidlig, väntar med spänning på avslöjandet av gärningsmannen/kvinnan.
  Jag lyssnade igenom denna bok på en o samma dag, vilket säger en hel del.

 2. skickligt uppbyggd spänning!
  Kim M. Kimselius, 12 maj 2018

  Ibland har en bok förmåga att gripa tag i mig och hålla kvar greppet till sista ordet. Precis så var det med Den du borde frukta av Ingrid Elfberg.

  Jag började lyssna på boken när jag körde hemifrån för ett par timmars bilresa till Tranemo. Färden gick betydligt fortare än normalt. När jag kom fram var jag tvungen att fortsätta lyssna, för jag ville veta vem som var mördaren och vem som var nästa offer. Författaren bygger skickligt upp spänningen och mystiken tätnar alltmer ju längre... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Den du borde frukta