När inget annat återstår (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Ella Werner (del 1)
Antal sidor
296
Utgivningsdatum
2016-03-07
Upplaga
1
Förlag
Bokfabriken
Medarbetare
Sokcic, Miroslav (form)
Dimensioner
234 x 160 x 28 mm
Vikt
554 g
SAB
Hc
ISBN
9789176291580
När inget annat återstår (inbunden)

När inget annat återstår

(11 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2016-03-07
209
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Ella Werner är ny profilerare vid Göteborgspolisen. Som första fall får hon ta sig an mordet på en ung man. Ledtrådarna för henne ut till ett ensligt beläget hus på Brännö utanför Göteborg där den excentriske forskaren Egon Guthlin bor.

Egon har utvecklat en banbrytande substans som kan rädda miljoner människor från Alzheimers. Testerna är ytterst lovande, men Egon plågas fortfarande av minnet efter ett misslyckat experiment flera år tidigare. Resultatet den gången var skrämmande. När Egon till slut hittar orsaken är den långt värre än han någonsin kunnat ana.

Sent en kväll får Egons brorsdotter Sandra besök av en ung man som påstår sig vara hennes kusin. Han verkar rädd och vädjar till henne om att släppa in honom, men hon vågar inte öppna dörren.

Sandra kan inte släppa tanken på att hennes farbror kan ha haft en för henne okänd son. För att få reda på hur det förhåller sig söker hon upp honom i hans hem. Men det förflutna kastar mörka skuggor över såväl henne som Egon. Vem ljuger och vem talar sanning? Vad är det mer för hemligheter som Egon bär på? Snart inser Sandra att hennes liv är i fara.

När inget annat återstår är en psykologisk thriller om hur girighet och maktbegär kan förvandlas till ren ondska och vilka konsekvenser våra livsval kan få.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av När inget annat återstår. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Lättläst deckare
  Villivonkansbooks (Örebro), 3 mars 2017

  Ella är nyanställd profilerade hos Göteborgspolisen. Direkt blir hon indragen i att lösa ett mord. Detta är den första boken i en serie om Ella Werner.
  Har tidigare läst flera av Mats böcker och gillat dem. Gillar även denna. Det är en småtrevlig deckare. Det är ingen jätteaction och den blir heller inte så spännande att man inte kan lägga bort den. Men ändå trevlig med intressanta karaktärer och bra handling. Väldigt läsvärd. Ser fram emot nästa bok med Ella Werner.

 2. Betyg: 3 av 5.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 8 april 2016

  Det här är den första boken som jag läser av Mats Ahlstedt. Han har tidigare givit ut åtta kriminalromaner på ett annat bokförlag. Den här boken är den första boken om profileraren Ella Werner vid Göteborgspolisen, av Mats Ahlstedt hos bokförlaget Bokfabriken.

  Boken När inget annat återstår är en helt okej svensk kriminalroman. Ingenting som jag kommer att minnas, men en absolut läsvärd deckare.

  Så gillar man enkla och lättlästa svenska deckare så kan jag helt klart rekommendera den här boken.

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om När inget annat återstår