Mordbrännaren (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Singöserien (del 2)
Antal sidor
349
Utgivningsdatum
2016-04-11
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789176291917
Mordbrännaren (e-bok)

Mordbrännaren E-bok

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2016-04-11

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En våldsam brand utbryter en höstnatt i husvagnar och tält på Singö camping, där en grupp romer bor. Kriminalinspektör Solbritt Andersson, som är utlånad från Stockholm till Norrtälje polisstation, och hennes kollega Lena Karlsson leder utredningen. Förövarna har inte lämnat några spår på platsen, bortsett från att de har sprejmålat en brun triangel på en vägg. Snart står också en gård på norra Singö i lågor. Finns det ett samband mellan mordbränderna?

Parallellt med de komplicerade brandutredningarna fortsätter polisen arbetet med att kartlägga nätverket kring den gäckande spionen och ex-militären Sven Löwengrip. Det förflutna kastar återigen långa skuggor över skärgårdsön.

Mordbrännaren är den andra fristående delen i Singöserien.

Sagt om Singöspionen

"Boken försöker att inte ta fram ett klichéartat våld eller sexistiskt våld mot kvinnor det har de lyckats jättebra med. Det är en snäll, väldigt trygg historia med ganska vanliga människor och jag tycker de lyckats bra med det." - Magnus Utvik, Gomorron Sverige

" ...språket är lättsamt, utan påhängda metaforer och handlingen tar sig fram kantad av igenkännbara vardagssituationer, vilket gör att läsningen blir behaglig och avkopplande. [...] Solbritt Andersson är en uppfriskande bekantskap som det skulle vara roligt att fortsätta att umgås med." - Per Ahlander, VLT
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Mordbrännaren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En bok att läsa på dagtid
  Göran Stafrin, 12 april 2018

  En av de där böckerna som man inte kan släppa förrän den är utläst! Lyckades somna först framåt halv sex när det stod klart vad som hänt.

  Mysdeckare i skärgårdsmiljö med ett persongalleri som man fäster sig vid. Det är en fördel att ha läst Singöspionen först, då mycket av handlingen syftar bakåt.

  Ta något gott att äta och dricka och slå er ner i bästa läsfåtöljen och njut!

 2. Singö del 2
  Strulputte, 23 juli 2017

  Mycket mera händelser och spänning än i del 1. Hemska mordbränder. Även att dotterdottern råkar mycket illa ut, men som hon galant klarar sig ur genom sin listighet.
  Slutet är riktigt rafflande och gripandet av några höjdare av rasisterna leder läsaren tillbaka till del 1.
  En klart läsvärd bok.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna