Vem är Evan Smoak? (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
412
Utgivningsdatum
2016-01-28
Förlag
BOKFABRIKEN
Översättare
Gabriel Setterborg
ISBN
9789176291979
Vem är Evan Smoak? (e-bok)

Vem är Evan Smoak? (e-bok)

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2016-01-28
39
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Evan Smoak lever under falsk identitet. Hans penthousevåning är ett ointagligt, högteknologiskt fort. Han har lägenheter, bilar och vapengömmor strategiskt utplacerade över hela Los Angeles. Men Smoak är inte en paranoid galning. Detta är hans vardag. Vid tolv års ålder valdes Smoak ut av en topphemlig organisation inom det amerikanska försvarsdepartementet och tillbringade resten av sin uppväxt med hårdträning i organisationens regi.

Målet var att skapa extremt kompetenta operatörer som kunde agera helt självständigt utan något stöd från statens sida. När Evan väljer att bryta med organisationen använder han alla sina färdigheter för att till synes försvinna spårlöst, och i hemlighet utvecklar han ett personligt projekt: att hjälpa de allra mest desperata.

Men nu är någon honom på spåren. Någon som känner till organisationen, och som ser Evan som en riskfaktor. Någon som vet att han en gång var känd enbart under kodnamnet Orphan X.

Gregg Hurwitz är uppvuxen i San Francisco och bor idag i Los Angeles. Han har studerat vid Oxford och har examen både från Harvard och Trinity College. Hurwitz debuterade 1999, har 15 thrillers bakom sig och är utgiven i 25 länder. Han skriver också manus till film, teve och serieromaner.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Hurwitz Gregg

  • En man utan nåd

    Hurwitz Gregg

    För somliga är han Orphan X. Andra känner honom som Nowhere Man. Han hämtades från ett barnhem och antogs till regeringens topphemliga program där han tränades för att bli ett dödligt vapen. Men för Jack Johns var han pojken Evan Smoak. För trots ...

Bloggat om Vem är Evan Smoak?