Katter och döttrar :  de kommer inte alltid när man ropar (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
426
Utgivningsdatum
2017-03-16
Förlag
Bokfabriken
Originaltitel
After Cleo: Came Jonah
Medarbetare
Ark & Form, Brahme (form)
Dimensioner
180 x 110 x 25 mm
Vikt
239 g
SAB
Lz Brown, Helen
ISBN
9789176292358
Katter och döttrar :  de kommer inte alltid när man ropar (pocket)

Katter och döttrar : de kommer inte alltid när man ropar

(11 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2017-03-16

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
En del säger att ens förra katt väljer vem som blir ens nya katt. Om det stämmer, vad tänkte vår älskade Cleo när hon skickade en sådan galen katt som Jonah till oss?

Jonah, den lilla katten med den stora personligheten, dyker upp i Helen Browns liv kort efter att hon har blivit diagnostiserad med bröstcancer.

Samtidigt håller hon på att avsluta sin förra bok, Katten Cleo, och planera sin sons bröllop. Mitt i allt detta märker Helen att hennes dotter planerar genomföra en andlig resa till ett krigshärjat Sri Lanka. Katten Jonah visar sig vara minst lika egensinnig då dottern flyttar till ett buddhistiskt kloster rymmer Jonah hemifrån.

I Katter och döttrar berättar Helen öppenhjärtigt om kampen mot cancer, om moderskärlek och om hur stor skillnad en liten katt kan göra.

Helen Brown växte upp på Nya Zeeland och utbildade sig till journalist. Hennes första roman hade just blivit publicerad när en av hennes två söner omkom i en trafikolycka, en tragedi som Helen skildrade i den älskade boken Katten Cleo som också blev hennes stora genombrott.

Pressröster om Katten Cleo

"Den får fem stjärnor av fem möjliga!"
Kim M. Kimselius

"Katten Cleo är en sann historia, en makalös berättelse om kattens läkande kraft. Det är en bok jag rekommenderar varmt. Även för hundmänniskor!"
Tidningen Kulturen
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Katter och döttrar : de kommer inte alltid när man ropar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Rörande o charmig
    Villivonkansbooks, 4 juni 2017

    Jonah, den lilla katten med den stora personligheten, dyker upp i Helen Browns liv kort efter att hon har blivit diagnosticerad med bröstcancer. Hon håller samtidigt på att avsluta sina första bok om Katten Cleo och planera sin sons bröllop. Mitt i allt detta reser dottern till ett krigshärjat Sri Lanka för att genomföra en andlig resa.
    Det är en bok man blir rörd av. Katten Jonah är en mycket speciell och egen individ som hittar på massa hyss för att få uppmärksamhet. Författaren delar ö... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna