Här och nu (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-06-17
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789176292587

Här och nu

E-bok, Svenska, 2016-06-17
154 kr
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Allt har hittills gått enligt planerna för den ständiga planeraren Sofie Svensson. Pojkvännen Mats, finansanalytiker, verkar vara rena fyndet både som blivande make och pappa. Till sommaren ska de gifta sig och sedan hoppas Sofie att de ska få sitt första barn. På jobbet har Sofie klättrat i karriären till tjänsten som vice vd för klädkedjan Look. Nu siktar hon in sig på vd-posten. Men så plötsligt spricker Sofies alla planer. Förhållandet med Mats tar slut. Look köps upp av danska modekoncernen Fashion med före detta fotomodellen och numera legendariska affärskvinnan Vibeke Krarup i spetsen. Sofie tackar ja till ett jobb som marknadschef på Fashion trots att det är ett steg nedåt i karriären.

Hon börjar ett nytt liv i Köpenhamn där hon också inleder ett passionerat förhållande med den unge konstnären Alexander, trots att han egentligen är helt fel för henne. Det nya livet går bra tills Vibekes dotter och arvtagare Kirsten inser att Sofie är en tuff konkurrent om jobbet som vd efter Vibeke. Kirsten tar till alla medel för att få bort Sofie som är nära att ge upp sitt nya liv. Men så får Sofie hjälp från ett oväntat håll.

Här och nu är andra delen i Elisabeth Anderssons romantrilogi om de tre väninnorna och cheferna Maria, Sofie och Katarina. Rappt och underhållande skildrar författaren maktkamper, kärlek och svek på ett sätt som verkligen fängslar läsaren. Trilogin inleds med På andra sidan Venus och avslutas med Under det underbara.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Elisabeth Andersson

  • Lyckostarnas klubb

    Elisabeth Andersson

    Lotta, 39, är nyhetsredaktör på teve. Jenny, 30, jobbar som copy- writer på reklambyrån Behappy. Bibi, 60, är marknadschef på bokförlaget Ramstedts. Alla tre har superkoll på jobbet, men inte lika bra koll på sin vikt. De blir medlemmar samtidigt ...

Bloggat om Här och nu