Här och nu (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (260.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Maria, Sofie och Katarina (del 2)
Inläsare
Viktoria Flodström
Utgivningsdatum
2016-06-17
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789176292594

Här och nu Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2016-06-17

Styckköp

49
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Allt har hittills gått enligt planerna för den ständiga planeraren Sofie Svensson. Pojkvännen Mats, finansanalytiker, verkar vara rena fyndet både som blivande make och pappa. Till sommaren ska de gifta sig och sedan hoppas Sofie att de ska få sitt första barn. På jobbet har Sofie klättrat i karriären till tjänsten som vice vd för klädkedjan Look. Nu siktar hon in sig på vd-posten. Men så plötsligt spricker Sofies alla planer. Förhållandet med Mats tar slut. Look köps upp av danska modekoncernen Fashion med före detta fotomodellen och numera legendariska affärskvinnan Vibeke Krarup i spetsen. Sofie tackar ja till ett jobb som marknadschef på Fashion trots att det är ett steg nedåt i karriären.

Hon börjar ett nytt liv i Köpenhamn där hon också inleder ett passionerat förhållande med den unge konstnären Alexander, trots att han egentligen är helt fel för henne. Det nya livet går bra tills Vibekes dotter och arvtagare Kirsten inser att Sofie är en tuff konkurrent om jobbet som vd efter Vibeke. Kirsten tar till alla medel för att få bort Sofie som är nära att ge upp sitt nya liv. Men så får Sofie hjälp från ett oväntat håll.

Här och nu är andra delen i Elisabeth Anderssons romantrilogi om de tre väninnorna och cheferna Maria, Sofie och Katarina. Rappt och underhållande skildrar författaren maktkamper, kärlek och svek på ett sätt som verkligen fängslar läsaren. Trilogin inleds med På andra sidan Venus och avslutas med Under det underbara.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Elisabeth Andersson