Under det underbara (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (170.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Viktoria Flodström
Utgivningsdatum
2016-07-18
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789176292617

Under det underbara

Ljudbok, Svenska, 2016-07-18
172 kr
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Tredje delen i Venustrilogin

Katarina Lundblad har alltid gått i sin pappas fotspår. Hon har fått toppbetyg i skolan, varit tävlingssimmare, utbildat sig till läkare och avancerat till chef. Fast när pappan som nu driver plastikkirurgikliniken Plastikparadiset Österlen försöker övertala Katarina att börja jobba där, säger hon nej varje gång. När pappan oväntat dör kan Katarina inte säga nej längre. Hon flyttar med sin hund Pasta till en korsvirkesgård på Österlen och blir vd för Plastikparadiset. På kliniken finns också Gudrun, vice vd, som inte alls gillar att Katarina tagit över rodret.

Samtidigt brottas Katarina med problem på andra håll. Hennes mamma Eva, före detta Miss Sverige, är aldrig nöjd med hur Katarina ser ut och vad hon gör. Och hur ska Katarina göra med sitt förhållande till den gifte piloten Lars? Grannbonden Calle vill lära känna henne närmare, men Katarina tvekar. Lars har ju lovat att han ska skilja sig.

När hemligheter om Katarinas pappa avslöjas börjar hon på sina egna val. Vad är det egentligen hon själv vill med sitt liv?

Under det underbara är den avslutande delen i Elisabeth Anderssons romantrilogi om de tre väninnorna och cheferna Maria, Sofie och Katarina. Rappt och underhållande skildrar författaren maktkamper, kärlek och svek på ett sätt som verkligen fängslar läsaren. De första två delarna är På andra sidan Venus och Här och nu.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Elisabeth Andersson

  • Lyckostarnas klubb

    Elisabeth Andersson

    Lotta, 39, är nyhetsredaktör på teve. Jenny, 30, jobbar som copy- writer på reklambyrån Behappy. Bibi, 60, är marknadschef på bokförlaget Ramstedts. Alla tre har superkoll på jobbet, men inte lika bra koll på sin vikt. De blir medlemmar samtidigt ...

Bloggat om Under det underbara