Eremiten (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
669
Utgivningsdatum
2016-08-22
Förlag
BOKFABRIKEN
Översättare
Leif Jacobsen
ISBN
9789176293034
Eremiten (e-bok)

Eremiten (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2016-08-22
39
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Vinnaren av Glasnyckeln för bästa nordiska deckare 2015!

På en strand i turistmålet Fuerteventura står en helt ny bil. I bagageluckan ligger en pappkasse med en liten död pojke. Ingen saknar honom.

Det sista Fuerteventura behöver är ett brutalt brottsfall som jagar iväg ännu fler turister från öns vindpinade stränder. Den lokala polisen försöker mörka händelsen, men den gamla eremiten Erhard vill inte släppa fallet. Han har för många år sedan brutit med fru och barn i Danmark och livnär sig nu som taxichaufför och tillfällig pianostämmare för öns få rika människor.

Den döde pojken tvingar Erhard tillbaka till livet. Men vad kan en gammal man, en förlorare som vägrar att följa med i tiden och som inget vet om internet, mobiltelefoner och sociala medier göra för att lösa ett modernt mysterium med trådar som leder långt bortom Fuerteventura?

Eremiten är en hårdkokt och hjärtskärande thriller med den mest överraskande detektiv man kan föreställa sig. Uppföljaren kommer 2017.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Rydahl Thomas

  • De saknade

    Rydahl Thomas

    Solen skiner på semesterön Fuerteventura och eremiten Erhard Jörgensen lever ett lugnt liv och pysslar om sina getter. Han kan inte längre köra taxi eller spela piano, så han försörjer sig genom att hitta bortsprungna hundar och stulna mopeder. Me...

Bloggat om Eremiten